diumenge, 17 d’octubre del 2010

WEB 2.0

La WEB 2.0 és la representació de la evolució de les aplicacions tradicionals fins aplicacions web enfocades a l'usuari final, és a dir, aplicacions que generen col·laboració i serveis que reemplacen les aplicacions de l'escriptori. A més, no és precisament una tecnologia sinó l'actitud de l'usuari la qual ha de treballar per desenvolupar a internet. Cada eina WEB 2.0 que podem trobar no correspon a una empresa gran sinó que són individuals i independents.

Pel que fa a l'aplicació educativa en podem trobar infinites ja que hi ha infinites eines de WEB 2.0; per exemple l'eina PENCIL, ens permet dibuixar o crear animacions en 2D fàcilment. Està destinat a l'animació tradicional de dibuixos i poder-les guardar en arxius de vídeo per exemple; així el nen té interès per dibuixar ja que veu el seu dibuix transformat en animació.

Un altre exemple per l'aplicació educativa és l'eina anomenada AUDACITY és un instrument que ens permet gravar, editar i manipular arxius de so digital en diversos formats, a més de crear les nostres pròpies gravacions a partir d'arxius individuals, poden afegir múltiples efectes. Així podem crear amb els nens de la classe un arxiu d'àudio amb les seves pròpies veus explicant les aficions que més els hi agrada a cadascú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada