diumenge, 14 de novembre del 2010

MASS MEDIA

http://www.xtec.cat/audiovisuals/ 
Aquí trobareu exemples d'alguns mitjans de comunicació a l'educació.

Mitjans de comunicació massius o de masses (terme també molt utilitzat directament en anglès: mass media) són els mitjans de comunicació rebuts simultàniament per una gran audiència, equivalent al concepte sociològic de masses o al concepte comunicatiu de públic.

La comunicació de masses és el nom que rep la interacció entre un emissor únic (o comunicador) i un receptor massiu (o audiència), un grup nombrós de persones que compleixi simultàniament amb tres condicions: ser gran, ser heterogeni i ser anònim. Els mitjans de comunicació de masses són només instruments de la comunicació de masses i no l'acte comunicatiu en si. N'hi ha de diversos tipu.


 http://www.edu365.cat/infantil/monperunforat/  Aquest link és solament un dels exemples, El món per un forat, el qual jo l'he seleccionat perquè m'ha agradat molt, consta s'una sèrie de vídeos, fotografies, dibuixos i acticitats interactives pensades per ser transmeses i visionades per internet. Va dirigit, principalment, a alumnes d'infantil i el primer cicle de primària. Els continguts estan estructurats en tres grans blocs i tracten d'un centre d'interès que es va actualitzant periòdicament. Aquestes activitats parteixen de la imatge audiovisual i s'introdueix el text escrit relacionant-lo amb les imatges i els dibuixos.


La Prestatgeria és un espai des del qual els centres docents i altres entitats relacionades amb la docència i el Departament d'Educació poden crear llibres digitals amb l'alumnat de manera senzilla i còmoda.
A mesura que es creen llibres nous, aquests queden emmagatzemats a la prestatgeria i estan a l'abast de tothom qui els vulgui consultar.
Els llibres es poden associar a les col·leccions que s'aniran proposant des del Departament d'Educació. Per començar s'ha proposat la col·lecció Sant Jordi 2007 i ja hi ha un munt de
llibres associats a aquesta col·lecció. 

Podeu consultar aquesta adreça per més informació: http://phobos.xtec.cat/llibres/prestatgeria/ En aquesta altra trobare-ho informació detallada sobre el funcionament de l'aplicació: http://phobos.xtec.cat/llibres/llibres_1/llibre/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada