dilluns, 15 de novembre del 2010

SCREENTOASTER

ScreenToaster és una aplicació de captura de pantalla en moviment per a generar vídeos, amb la particularitat de que no necesita de la instalació de software d'escriptori o plugin algun (tot es basa en applets de Java, espècie de miniaplicacions adjuntes en temps real al navegador). Totes les operacions com començar o parar la grabació es realitzen per mitjà de combinacions en el teclat. Soporta tant el monitor complet com àrees definides per l'usuari. El servei ofereix la possibilitat d'embeure el resultat final en qualsevol espai web de tercers, així com una vista completa mitjançant una direcció URL única. Aquestes són algunes de les característiques:
  • És gratuit
  • Podem gravar qualsevol procediment que facis amb l'ordenador per poder-ho compartir.
  • És fàcil d'utilitzar i no és necessari fer la descàrrega.
  • És compatible amb Windows, Linux o Mac OSX
Ens serveix de gran ajuda per explicar als nens el procediment o els passos a seguir de qualsevol activitat, gravant el nostre procediment amb el ratolí, la nostra veu i, fins i tot, pots posar subtítuls. Els nens el poden pausar en tot moment, retrocedir o avançar.

   http://www.screentoaster.com/     

També dir que la videoconferència és una manera pràctica de poder impartir les classes si no pots assistir-hi personalment, ja que pots estar visualitzant al professor i alumnes, a més pots afegir comentaris i interaccionar amb tota la classe i el mestre. A una vídeoconferència es pot veure solament la persona que no està per la pantalla o, també, si cadascú tenim un ordenador ens poden veure a nosaltres i, si ens posem uns auriculars i un micròfon podem sentir i també parlar.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada